021.210 23 54

Contactați-ne

Creștem frumos!

Creștem frumos!

🙋‍♀️ Creștem frumos!
🌷 Entuziasmul specific primăverii a însuflețit și Grupul de #prietenie copii-senatori. Astfel, în ultimele două săptămâni am vizitat clase ale școlilor nr. 40, nr. 66 și ale Genesis College, mi-am făcut noi prieteni și ne-am bucurat #împreună de frumusețea proiectului #SenatJunior.
🙏 De la cei mai mici și până la liceeni, elevii întâlniți mi-au demonstrat cât sunt de deschiși, direcți, plini de idei și dornici de informație. Am încredere în capacitatea lor de documentare, de analiză, în curajul specific generației și în alegerile pe care le vor face în viață.
⚠️ Am auzit și voci mărunte care au pus la îndoială utilitatea acestei inițiative și nu pot decât să vă invit să asistați la o astfel de întâlnire sau, și mai bine, să vă prindeți #înjoc cu propriii voștri copii, pentru a dezbate teme pe care adulții cred adesea că le stăpânesc mai bine. Poate așa veți realiza ceea ce mi-au demonstrat întotdeauna elevii mei: și eu am de învățat de la ei.
🔚 Dacă ar fi să rezum aceste întâlniri, pot spune: #Informare, e2 (#educație = #evoluție) și #DoveziDePrietenie.
💛 P.S #mulțumesc, clasa a III- B, învățătoare Dana Andreescu, clasa a VII-a B, dirigintă Alina Lukacs, clasa a VI-a A, profesoară Andreea Moldoveanu, și clasa a VII-a A, profesor Iulian Paladic! Pe curând! 🤗