021.210 23 54

Contactați-ne

Președinte PNL Sector 2

Mă onorează faptul că astăzi am fost învestită cu încredere de către conducerea Partidului Național Liberal  și membrii PNL Sector 2. Alegerea mea la conducerea filialei PNL Sector 2 este o provocare și o mare responsabilitate.

Cei care mă cunosc știu că rezultatele activității mele au fost întotdeauna rezultatele echipelor pe care le-am coordonat și alături de care am lucrat. Același lucru îmi propun să îl fac și la sectorul 2.

În primul rând, îmi propun ca PNL Sector 2 să devină un proiect deschis tuturor celor care vor să se alăture unei echipe active, pregătite care să redea cetățenilor încrederea că pot locui într-un oraș european, prietenos cu locuitorii săi. Sectorul 2 are un mare potențial de creștere, condiția fiind aceea de a fi administrat de o echipă de specialiști preocupați de calitatea vieții locuitorilor lui.

Filiala PNL Sector 2 se va constitui într-un hub de soluții pentru sectorul 2. Întotdeauna m-am bazat pe creativitatea tinerilor, pe experiența profesioniștilor si înțelepciunea vârstnicilor.

Sunt încrezătoare că voi reuși să realizez alături de colegii mei o echipă care se bazează pe principii precum: transparența, obiectivitate, legalitate și responsabilitate